Gary Wilkerson


Gary Wilkerson este purtătorul viziunii World Challenge de a îmbărbăta copiii lui Dumnezeu printr-o puternică învăţătură Biblică.

Gary are o chemare şi o pasiune pentru a îi echipa pe lucrătorii creştini ca aceştia să devină oameni de acţiune ai credinţei lor.

Gary Wilkerson este şi liderul World Poverty Solutions, departamentul de misiune al World Challenge.

Prin conferinţele World Challenge, "Renewing Your Passion for Christ", sau "Reînnoirea pasiunii pentru Hristos", Gary poartă mesajul său de încurajare pe plan internaţional. Această serie de conferinţe a început în anul 2000 ca un plan de a încuraja şi a înzestra pastorii şi liderii creştini cu o nouă viziune. Chemarea lui Gary este să transmită puterea Cuvântului lui Dumnezeu acestor oameni şi să îi îndrepte către o viziune proaspătă în ceea ce priveşte lucrarea lui Dumnezeu. Gary a călătorit în peste 60 de ţări ale lumii şi a slujit în faţa a sute de mii de lucrători creştini, transmiţându-le un mesaj plin de o proaspătă pasiune pentru Hristos.

Gary este autorul volumelor "The Divine Intercessor" şi "The Cross, the Switchblade and the Man who Believed; David Wilkerson". El este păstorul fondator al Spring Church din Colorado Springs, unde locuieşte alături de soţia sa.